ipswitch-still-support

MOVEit® Diensten

MOVEit Transfer Administrator Opleiding

MOVEit Transfer maakt de consolidatie van alle activiteiten voor bestandsoverdracht naar één systeem mogelijk om een betere beheercontrole over de belangrijkste bedrijfsprocessen te garanderen. Het biedt de beveiliging, gecentraliseerde toegangscontroles, bestandsversleuteling en het volgen van activiteiten die nodig zijn om de operationele betrouwbaarheid en naleving van sla-, interne governance- en regelgevingsvereisten te waarborgen.

Tijdens deze MOVEit Transfer Administrator Training ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om MOVEit Transfer Administration uit te voeren.

De training wordt in twee delen gegeven.

MOVEit Online Trainingsvideo's

Toegang wordt verleend aan maximaal 10 beheerders gedurende 1 jaar vanaf het begin zodra we de contactgegevens van de gebruiker van u ontvangen

Gepersonaliseerde training (1 uur) *

Nadat je de kans hebt gekregen om de online video's te bekijken, kun je een eenmalige gepersonaliseerde live trainingssessie plannen
* Er is 1-gepersonaliseerde trainingssessie per verkoop. Alle sessies moeten binnen 6 maanden na Aankoop.

Online trainingsvideo's behandelen onderwerpen:

Home
  • Hoe te navigeren en startpagina-inhoud
Gebruikers
  • Diferences in gebruikersmachtigingsklassen
  • LDAP-verificatieopties
Mappagina
  • Mappenstructuren en -typen
  • Toestemmingsbeheer via groep of gebruiker
Pakketten
  • Wat is een pakket en hoe bouw je er een?
  • Ad-Hoc pakketten overzicht/beheer
Live weergave
  • Wat is het livebeeld en wat zijn de voordelen ervan?
Bestandsopties
  • Bestanden uploaden/downloaden
  • Bestandsgeschiedenis
Logs
  • Voorbeeldauditquery's
  • Logboekfiltering op kenmerken
  • Rapporten
  • Rapporten/leveringsopties automatiseren
  • Aangepaste rapporten
  • Instellingen
  • Uiterlijk
  • Beveiligingsbeleid
  • Ad-Hoc overdracht (optioneel)
  • Diverse
Instellingen
  • Basisinstellingen
  • Geavanceerde instellingen

Het gepersonaliseerde live trainingsgedeelte gaat dieper in op onderwerpen van uw keuze. Laat ons weten wat u het meest geïnteresseerd bent in leren en wij stemmen de training af op uw behoeften.

Het gegevensblad weergeven